Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

User Group Business Central – Miksi ja miten siirtyä Microsoftin pilveen 24.5.2022

24.05.2022 Helsinki

TapahtumaTiistaina 24.5.2022 klo 8.30 – 12.30, Hotel St. George Wintergarden

Kokoamme suomalaisten Microsoft Dynamics NAV- ja Dynamics 365 Business Central -järjestelmien parissa työskentelevät käyttäjät, kehittäjät, ammattilaiset ja asiantuntijat koolle vaihtamaan ideoita ja kokemuksia järjestelmän käyttöön sekä liiketoiminnan kehittämiseen liittyen. Tapahtumassa kuulet käytännönläheisesti, miksi ja miten siirtyä Microsoftin pilveen. Tervetuloa!

Onko yrityksesi vanha ERP-järjestelmä jo elinkaarensa lopussa? Onko pilveen siirtyminen ollut mielessä, mutta haluat kuulla, mitä hyötyjä pilvimaailma tarjoaa ja miten käytännössä siirtyä pilveen?

Tapahtumassamme kuulet erittäin mielenkiintoisia asiakaspuheenvuoroja Dynamics 365 Business Central -hankkeista ja järjestelmän käytöstä. Kerromme myös muun muassa, mitä etuja Microsoftin ekosysteemi ja pilvipohjainen ERP-ratkaisu yrityksellesi tuo ja millaisia askeleita Dynamics 365 Business Central -ratkaisuun siirtyminen käytännössä tarkoittaa. Lisäksi kerromme ideoita liiketoimintaprosessien automatisointiin ja käytettävyyden parantamiseen Power Automate- ja Power Apps -työkalujen avulla.

Tapaamme kasvokkain idyllisessä Hotel St. Georgen Wintergardenissa, Helsingin ytimessä (Yrjönkatu 13 C, 00120 Helsinki).

Tervetuloa mukaan kuulemaan mielenkiintoisia esityksiä pilvimaailman ja modernin Dynamics 365 Business Central -ratkaisun mahdollisuuksista. Pääset myös tapaamaan kollegoita eri yrityksistä ja verkostoitumaan sekä poimimaan kollegoilta vinkkejä oman työn ja järjestelmän käytön kehittämiseen.

Lämpimästi tervetuloa – Ilmoittaudu mukaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 24.05.2022
Kaupunki: Helsinki
Paikka: St. George -hotelli, Yrjönkatu 13
Lisätty: 3.5.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä