Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Työtyytyväisyys urakehityksen eri vaiheissa & yrityksen uudet voimavarat

11.12.2019 TBA
Tapahtuma

Ohjelma

Miten erilaisia työntekijöitä voidaan parhaiten tukea urakehityksen eri vaiheissa? Opimme, mitkä ovat erityisesti naisten urakehitykseen liittyviä haasteita ja miten niihin voidaan yrityksessä reagoida paremmin.

Vaativa asiantuntijatyö ja erilaiset hoivavastuut kuormittavat työssä ja muun elämän alueilla eri vaiheissa uraa. Nostamme esiin erityisesti naisten urakehitykseen liittyviä haasteita ja tuomme keskusteluun kysymyksen, kuinka niihin voitaisiin yrityksissä reagoida paremmin.

Käsittelemme myös mentorointia menetelmänä ja esittelemme tapaustutkimuksen ulkomaalaistaustaisille korkeasti koulutetuille naisille suunnatusta mentorointiohjelmasta. Opi tukemaan oikein!

Aikataulu

Klo 14–14.30 Kahvitarjoilu

Klo 14.30–15.15 Työn ja muun elämän yhteensovittaminen asiantuntijanaisten urakehtiyksessä | Marjut Jyrkinen

Klo 15.30–16.15 Mentorointi menetelmänä | Tytti Steel

Klo 16.15–16.30 Q&A

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 11.12.2019
Kaupunki: TBA
Paikka: TBA
Lisätty: 4.10.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä