Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Turun seudun rekrymessut 2021

08.03-12.03.2021 Webinaari

TapahtumaTurun seudun virtuaaliset rekrymessut viikolla 10 Tavata-verkostoitumisalustalla.

Messujen aloituspäivänä maanantaina 8.3.2021 messuilla on työnhakuun ja uraohjaukseen liittyvää liveohjelmaa klo 9 – 18 ja loppuviikon (9. – 12.3.2021) ajan kävijät voivat tutustua yritysten avoimiin työpaikkoihin ja tallennettuihin video- ja esitesisältöihin sekä kohdata yritysten edustajia. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja osallistumiseen tarvitaan vain tietokone tai älypuhelin sekä verkkoyhteys.

Messuilla on avoinna kokopäiväisiä ja osa-aikaisia työpaikkoja, kesätyöpaikkoja, oppisopimuspaikkoja, harjoittelupaikkoja ja koulutuspaikkoja. Työpaikkoja tarjoavilla yrityksillä on messualustalla omat virtuaaliset osastot, joilla työnhakijat voivat tutustua yritykseen ja sen avoimiin työpaikkoihin, keskustella yrityksen edustajien kanssa ja tehdä omaa osaamistaan tunnetuksi.

Tapahtuma-alustalla kävijät pystyvät suodattamaan avoinna olevia paikkoja esimerkiksi toimialojen tai työsuhteen muodon mukaan.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 08.03-12.03.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 25.2.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä