Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tulevaisuuden Sairaala

22.09-23.09.2021 Webinaari

TapahtumaPohjoismaiden suurin terveydenhuollon päättäjätapahtuma järjestetään virtuaalisesti syyskuussa! Tulevaisuuden Sairaala 2021 -tapahtumassa lavalle nousevat Euroopan kiinnostavimmat terveydenhuollon vaikuttajat sekä kotimaan ajankohtaisimmat sairaaloiden kehittämisen caset.

Tapahtumassa pääteemoina nousevat erityisesti toimintalähtöinen ja kestävä sairaalasuunnittelu ja -rakentaminen, toiminnan ja palveluiden kehittäminen, sairaalan digitalisointi sekä ja asiakaskokemuksen parantaminen.

Tapahtumassa on mukana vuosittain yli 500 sairaalan kehittäjää ja vaikuttajaa valmiina määrittämään alan suuntaviivoja – tulethan sinäkin?

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 22.09-23.09.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 11.4.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä