Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tivi Cloud & Data Center 2019

29.01.2019 Helsinki
Tapahtuma

Hyperkonvergenssi, Edge Computing ja serverless – mitä konesaleissa ja pilvessä tapahtuu juuri nyt ja miltä tulevaisuus näyttää?

 

Monimutkaistunut teknologia, osaamisen varmistaminen ja jatkuvan muutoksen hallinta asettavat uusia haasteita yrityksesi pilvi- ja konesalipalveluille. Mitä sinun tulee ottaa huomioon, jotta saat liiketoiminnan menestymisen ja jatkuvuuden varmistettua?

Tiedätkö miten jatkuvasti kasvava datan määrä tulee haastamaan datan liikkumista ongelmitta ja miten asia ratkaistaan? Miten taivutat pilvi- ja konesalipalvelut juuri sinun yrityksesi liiketoiminan tarpeisiin tapauskohtaisesti ja pidät kriittisen datasi turvassa? Tule kuulemaan mikä on nyt ajankohtaista konesaleissa ja pilvessä Tivi Cloud & Data Center 2019 -tapahtumaan.

Tapahtuma järjestetään 29.1.2019 Hotel Clarionissa Helsingissä.

Tervetuloa!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 29.01.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Clarion Hotel Tyynenmerenkatu 2 00180 Helsinki
Lisätty: 19.11.2018

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä