Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tieto tallessa: Liikesalaisuudet, salassapito- ja kilpailukieltosopimukset - koulutus

13.12.2018 Tampere

TapahtumaLiikesalaisuudet ja niiden tehokas suojaaminen ovat ratkaisevan tärkeitä yrityksen liiketoiminnassa ja sen kasvattamisessa. Tule kuulemaan viimeisimmät opit yrityksellesi arvokkaan tiedon tunnistamiseen, hyödyntämiseen ja suojaamiseen. Järjestämme koulutustilaisuuden yhteistyössä Eversheds Asianajotoimisto Oy:n kanssa.

Koulutukseen osallistumalla saat konkreettisia neuvoja ja ohjeita siitä, miten tunnistat ja hallitset tehokkaasti liikesalaisuuksiasi. Lisäksi saat ohjeet liikesalaisuuksien tehokkaaseen suojaamiseen työ-, salassapito- ja kilpailukieltosopimuksilla.

Osallistumismaksu: 100 € + alv. Osallistumismaksu sisältää koulutusaineiston sekä kahvitarjoilun.

Osallistujamäärä on rajoitettu ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (kilpailijasi osallistuu joka tapauksessa).

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 13.12.2018
Kaupunki: Tampere
Paikka: Lapland Hotel Tampere, Yliopistonkatu 44, 33100 Tampere
Lisätty: 19.11.2018

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä