Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

This Is Not a Webinar

15.10.2021 Webinaari
Tapahtuma

Tiedätkö, mitä mahdollisuuksia ohjelmistokehitys nykyään tarjoaa? Miten softaa tehdään, kuka tekee, miten sitä opiskellaan? Mitä opiskelu ja työllistyminen vaatii? Tästä tapahtumasta saat tutkimusten, uratarinoiden sekä toimialan työtehtäväkuvausten kautta paljon uutta ymmärrystä ohjelmistokehityksestä ja IT-alasta.

?

Tarjoamme osallistujille uuden oppimisen lisäksi mahdollisuuden verkostoitumiseen muiden osallistujien sekä toimialamme yritysedustajien kanssa!

#MimmitKoodaa-ohjelma ja sen aikuisille naisille suunnatut tapahtumat ovat olemassa, jotta voimme rohkaista yhä useampaa naista oppimaan uutta. Toimintamme avulla he voivat ymmärtää ohjelmistoalaa paremmin ja olla myös varmistamassa tulevaisuudessa kaikille tasa-arvoiset mahdollisuudet opiskella ja työskennellä haluamillaan toimialoilla.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 15.10.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 18.9.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä