Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehtävänä vastuullinen digitalisaatio Digipoolin webinaari

10.12.2021 Webinaari
Tapahtuma

Väitämme, että vastuullisuuden neljäs ulottuvuus on digitaalinen. 2020-luvulla kaikki mikä on voinut digitalisoitua on digitalisoitunut. Samaan aikaan yrityksiltä odotetaan vastuullisempaa roolia aikamme suurimpien haasteiden ratkaisemisessa. Yksi näistä haasteista on digitaalinen turvallisuus.

Tervetuloa seuraamme oppimaan, oivaltamaan ja keskustelemaan perjantaina 10.12.2021 klo 9–11 Digipoolin webinaariin. Kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja erityisesti yrityksiltä, mutta myös viranomaisilta, vaikuttajilta ja akateemisesta maailmasta.

Puheenvuorojen ja keskustelujen alustavia teemoja ovat mm.:

  • Suomalaisten yritysten digitaalinen yritysvastuu – missä mennään
  • Kuka kantaa vastuun digitalisoituneen bisneksen arvoketjussa?
  • Rajaton digi: kansainvälinen sääntely digitaalisuuden turvaajana

 

Ohjelma ja puhujat tarkentuvat seuraavien viikkojen aikana. Saat virallisen kutsun sähköpostiisi noin kuukautta ennen tilaisuutta. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin, joten kutsu ihmeessä mukaan myös kollegasi ja verkostosi.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 10.12.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 7.11.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä