Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehosta olemassaoleva – optimoinnilla tuottavuutta | Tekninen

19.03.2020 Helsinki

TapahtumaTervetuloa kahden tilaisuuden kokonaisuuteen, jossa käsittelemme teollisuuden prosessien optimointia softan avulla. Kokonaisuus järjestetään yhdessä Finnish Industrial Internet Forumin (FIIF) ja IBM:n kanssa.

Molempien tilaisuuksien yhteinen teema on, että yritykset voivat parantaa kilpailukykyään ja kannattavuuttaan paitsi liiketoimintamallien innovaatioilla myös perinteisemmillä tavoilla eli optimoimalla sisäiset liiketoimintaprosessinsa (saapuva/lähtevä logistiikka, materiaalien hallinta, valmistus, jne.).

Toinen tilaisuus torstaina 19.3.2020 on teknisempi. Tilaisuudessa keskitytään työkaluihin ja menetelmiin, joita käytetään muutosten suunnitteluun, mallintamiseen ja toteuttamiseen. Mukaan lukien tekoälyn käyttö ja koneoppiminen prosessien optimoinnissa.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 19.03.2020
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Meeting Park Forum, Helsinki
Lisätty: 13.1.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä