logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tech Day Finland 2019

07.02.2019 Helsinki
Tapahtuma

Innovaatiot ja raha, osaajat ja rajat, kasvu ja työpaikat, tiede ja business

 

 Tech Day Finland kerää yhteen yritykset, poliittiset vaikuttajat sekä median Helsingin Musiikkitalolle 7.2.2019. Tulevien eduskuntavaalien johdosta tapahtumaa on aikaistettu helmikuulle ja tarjoaa näin oivan tilaisuuden keskustelulle, kohtaamisille ja vaikuttamiselle vaalien alla.

Keskeisinä teemoina tapahtumassa ovat innovaatiot ja raha, osaajat ja rajat, kasvu ja työpaikat sekä tiede ja business. Kuulemme näistä teemoista suuren keskustelun, jossa puoluejohtaja ja yritysjohtaja tuovat näkemyksensä esiin. Miten suomalaista tutkimus-, kehitys-, ja innovaatiotoimintaa viedään eteenpäin? Miten rakenteita pitäisi muokata ja minkä pitäisi muuttua seuraavaan hallitusohjelmaan? 

Tule ottamaan selvää, mikä on poliittisten päättäjien ja mikä yritysten rooli, kun kehitämme yhdessä Suomesta vetovoimaisinta ja osaavinta kokeilu- ja innovaatioympäristöä!

 

Tech Day Finland on teknologia-Suomen keskeisten toimijoiden, Business Finlandin, Tekniikan akateemisten (TEK), Teknologiateollisuus ry:n, VTT:n sekä Tekniikka&Talous -lehden järjestämä tapahtuma, joka kokoaa yhteen suomalaisen yhteiskunnan keskeiset päättäjät.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 07.02.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Musiikkitalo Mannerheimintie 13a 00100 Helsinki
Lisätty: 19.11.2018

Tulevia digitalisaatiokentän tapahtumia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen
TOP 30 Maailman suurimmat ohjelmistoyritykset
Ohjelmistoprojektien vaaranpaikat – kokenut ohjelmistokonsultti auttaa välttämään haasteita kehityshankkeissa