Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tech Day 2022

10.02.2022 Helsinki
Tapahtuma

Innovoinnin huippumaat kasvattavat kaulaa – miten Suomi voi kiriä?

Suomi tarvitsee innovaatioita globaalissa kilpailussa pärjäämiseen ja hyvinvointimme vaalimiseen. Ilman innovaatioita talous ei kasva eikä liiketoiminnan tuottavuus kehity. Vain tieteen ja teknologian avulla löydämme ratkaisut aikamme suurimpiin haasteisiin kuten ilmastonmuutokseen. Suomen hyvinvointi on perinteisesti rakentunut kykyyn valjastaa ja kaupallistaa uusia ideoita ja teknologioita kansainvälisille markkinoille. Säilyttääksemme kyvyn tarvitsemme osaamista ja osaajia. Miten ja mistä houkuttelemme heitä? Miten takaamme tutkimukseen, kehitykseen ja innovointiin suunnatun rahoituksen?

Kestävän ja kilpailukykyisen Suomen rakentaminen vaatii tekoja ja tiedettä, monipuolista tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa. T&T Tech Day 2022 tapahtumassa paneudutaan siihen, kuinka tavoitteet saavutetaan ja mistä tulevaisuuden Suomi rakennetaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 10.02.2022
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Pikku-Finlandia
Lisätty: 7.11.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä