Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Talouselämä Talousjohtaja 2021

18.11.2021 Helsinki

TapahtumaTalouselämän Talousjohtaja 2021 -tapahtumassa keskustellaan miten talousjohtaja voi valmistautua ja menestyä epävakaassa taloustilanteessa, kun korona ja maailmanpolitiikan myllerrys heilauttelee taloutta. Miten koronavirus tai erilaiset äkilliset uutiset vaikuttavat talousjohtajan työhön? Miten varautua jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön? Miten hallitaan riskejä?

Tapahtumassa kuullaan, kuinka kollegat ovat ratkaisseet oman toimialansa ja yrityksensä haasteita. Miten talousjohtaja ottaa haltuun uudet tekoälyratkaisut ja uudenajan teknologiset työvälineet? Mitkä ovat keinot voittaa ja työskennellä tehokkaasti 2020-luvulla? Talouselämän Talousjohtaja 2021 -tapahtuma kokoaa yhteen yritysten talouspäättäjät ajankohtaiseen päivään keskustelemaan, verkostoitumaan ja kuulemaan yritysesimerkkejä. Varaa sinäkin paikkasi vuoden ajankohtaisimmasta tapahtumasta.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 18.11.2021
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Vilhonkatu 13
Lisätty: 18.2.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä