Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suomi-SaaSin salainen menestyjä – Sievon tie 200 henkeen ja 20 M€:oon ilman rahoittajia

19.05.2021 Webinaari

TapahtumaTästä firmasta et ole kuullut. Mutta pitäisi. Se vääryys korjataan seuraavassa SaaS-klubissa, jossa pääsemme tutustumaan yritysten ostotoiminnan analytiikkaratkaisuita toimittavan Sievon poikkeavaan ja ajatuksia herättävään menestystarinaan kun lavalle saapuu toinen perustaja ja toimitusjohtaja Sammeli Sammalkorpi. Mies, josta vanhemmat toivoivat poromiestä, mutta saivat kansainvälisesti menestyneen SaaS-yrittäjän.

Kun yrityksen ei tarvitse hakea rahoitusta, tai asiakkaita Suomesta, ei meluakaan tarvitse pitää. Siinä syy, miksi et ole Sievosta luultavasti vielä kuullut. Sievon tarinassa on kuitenkin erityisen paljon opittavaa ja ajateltavaa. Kuten miten myydä SaaSia kun kohderyhmänä on yli miljardin vaihtavat yritykset maailmalla. Tai onko ok myydä merkittävästi asiantuntijapalveluita SaaSin osana? Ja miten jenkkimarkkinoille oikein kannattaa mennä?

Näistä ja 200 hengen nopeasti kasvavan SaaS-yrityksen johtamisen haasteista lisää SaaS-klubissa 19.5. klo 15, paikkana jälleen online.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 19.05.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 4.5.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä