Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Summer of SaaS

30.06.2023 Lonna
Tapahtuma
Suomen kesä ilman SaaSin juhlaa on kuin piknik ilman eväitä. 

Suomi-SaaSin vetäjät, perustajat, kasvun tekijät ja vaikuttajat pääsevät kunnolla kesän makuun, kun Summer of SaaS käynnistyy Lonnassa Helsingin edustalla 30.6. klo 15. Eväissä löytyy, sillä hyvän ruoan ja juoman lisäksi ohjelmassa on kolme erityisesti SaaSin nälkään tilattua puheenvuoroa, jotka meille tarjoilee:

Rising Star 

Kesäisen SaaS-taivaan nouseva tähti ja tulevaisuuden toivo, Hostawayn Saber Kordestanchi 

Industry Leader 

Tunnustetun Suomi-SaaSin johtotähti, M-Filesin Antti Nivala

Finance View 

Sanalla sanoen johtava SaaS-analyytikko, Inderesin Antti Luiro

Kohteeseen pääset helpoimmin lautalla Kauppatorilta. Ehdit kilistelemään alkumaljat, kun hyppäät klo 15 tai viimeistään 15.30 lähtevään paattiin. Lisää aikatauluja löydät täältä. Perillä Lonnassa suunnista kohti Miinamakasiineja, jonne Summer of SaaS on katettu. 

Puheenvuorot starttaavat makasiineilla klo 16 ja niiden lomassa pääset nauttimaan virvokkeita, rupattelemaan kollegojen kanssa ja tekemään uusia tuttavuuksia! Suomen SaaSein kesäpäivä huipentuu buffet-illalliseen noin klo 18.45 alkaen. 

Älä jää nuolemaan näppejäsi vaan riennä Summer of SaaSiin. Tilaisuus on Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenille maksuton.

?Tervetuloa!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 30.06.2023
Kaupunki: Lonna
Paikka: Miinamakasiinit
Lisätty: 8.3.2023

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä