Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Raakatiedosta tietoon, informaatioon ja ymmärrykseen standardien avulla

12.03.2019 Helsinki Webinaari
Tapahtuma

Raakatiedosta tietoon, informaatioon ja ymmärrykseen standardien avulla

12.3.2019 13-16

Paikka

SFS:n kokouskeskus, Helsinki

Laadukasta tietoa tarvitaan tietojen vaihtamiseksi automaattisesti organisaatioiden välillä. Tietoa tarvitaan myös uusien teknologioiden, kuten tekoälyn ja robotiikan tarpeisiin tai uusien tietoon pohjautuvien (liike)toimintojen synnyttämiseksi. Laadukasta ja hyvin hallinnoitua tietoa tarvitaan, jotta tiedot saadaan koottua yhteen ja jotta ne auttavat monipuolisen ymmärryksen ja parempien päätösten syntyä yrityksissä ja julkishallinnossa. Tässä auttavat muun muassa kansainväliset standardit.

 

Tiedon johtaminen (management of data), hallinnointi ja ohjaus (governance of data) sekä tiedolla johtaminen ovat tällä hetkellä polttavimpia aiheita tietotekniikan soveltamisessa niin yrityksissä kuin julkisessa hallinnossa. Nopea teknologinen kehitys, kerätyn tiedon integroinnin, käytön ja analysoinnin kasvaneeksi koettu tarve, tiedon käyttöä ja turvallisuutta koskeva lainsäädäntötyö ja tiedon käytettävyyttä lisäävä standardointi ovat muutamia näkyvästi esillä olevia kehityskulkuja. Organisaatioiden välinen automatisoitu tietojenvaihto on toistaiseksi edennyt hitaasti organisaatioiden sisäisen toimintojen automaatioon verrattuna.

 

Tervetuloa keskustelemaan näistä ja muista tiedon johtamiseen, hallinnointiin, ohjaukseen ja tiedolla johtamiseen liittyvistä kysymyksistä sekä standardien roolista näissä asioissa.

Tilaisuus tallennetaan. Tervetuloa!

Lisätiedot: asiantuntija Mikko Huttunen, etunimi.sukunimi@sfs.fi

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 12.03.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Malminkatu 34, 00100 Helsinki, 2. krs
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 26.2.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä