Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Qlikin Visualize YOUR World

26.10.2017 Helsinki

TapahtumaYhdistämme datan, ihmiset ja ideat. Osallistumalla Helsingissä järjestettävään tapahtumaan kuulet Qlikin puheenvuorojen lisäksi asiakkaidemme tavoista hyödyntää analytiikkaa johtamisessa ja liiketoiminnan vauhdittajana.

Puhujina mm. Keskon Chief Digital Officer Anni Ronkainen, Kiinteistömaailman varatoimitusjohtaja Marina Salenius, Alkon talouspäällikkö Panu Lavonen, Procountorin CTO Lauri Lehtonen ja HopLopin CFO Mikko Laine. Kerromme lisäksi, mikä tekee Qlikin teknologiasta ainutlaatuisen, viimeisimmät tuoteuutiset ja tulevat toiminnallisuudet.

Aiempina vuosina tilaisuuteemme osallistuneet ovat antaneet kiitosta erinomaisista puheenvuoroista, mahdollisuudesta verkostoitua niin kollegoiden kuin kumppaneidemme kanssa sekä välittömästä ja ainutlaatuisesta tunnelmasta. Tapahtuma on maksuton. 

Tutustu ohjelmaan, ja ilmoittaudu mukaan! Tervetuloa!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 26.10.2017
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Tapahtumakeskus Telakka, Henry Fordin katu 6
Lisätty: 30.11.-1

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä