Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Päättäjä Foorumi: Työelämä 2022

23.09.2021 Webinaari
Tapahtuma

Miten työelämän muutos vaikuttaa työntekijöiden hyvinvointiin?

Tutkimusten mukaan etätyö tukee mainiosti itsenäistä ja keskittymistä vaativaa työtä sekä mahdollistaa paremmin työn ja muun elämän yhteensovittamisen. Samalla etätyöstä kuitenkin puuttuu sosiaaliset kontaktit työkavereihin, ja työ etäällä kollegoista voi tuntua yksinäiseltä. Myös tiimityöskentely on takkuisempaa ja vastuu työhyvinvoinnista on siirtynyt työnantajalta ihmisille. Monipaikkatyöskentely ohjaa työnantajaa ottamaan paremmin huomioon työntekijöiden yksilölliset tarpeet ja johtamaan henkilöstön hyvinvointia. 

Monelle työpaikalle parhaiten sopiva malli olisikin etätyön ja lähityön joustava yhdistäminen. Hybridimallista hyötyvät sekä työntekijät että työnantajat. Samalla kun työn tekemisen tapa kehittyy, muuttuvat myös yritysten toimitilatarpeet ja työntekijöiden suhde toimistoihin. Tulevaisuudessa korostuu toimitilojen toimintojen joustavuus. Tilojen pitää tukea sekä rauhallista työtä että tiimityöskentelyä.

Uusi työntekemisen malli vaatii sekä työntekijältä että organisaatiolta valmiutta itseohjautuvuuteen ja sen johtamiseen. Miten monipaikkatyöskentelyssä tuetaan kasvua, menestystä ja ihmisten hyvinvointia?

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 23.09.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 9.8.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä