Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Päättäjä Foorumi: Teknologia kiihtyvän muutoksen tukipilarina

03.02.2023 Helsinki
Tapahtuma

3.2.2023 | klo 8.30-10:30 | Alma-talo, Helsinki


Markkinassa on tällä hetkellä paljon ennakoimattomuutta. Liiketoiminnassa kriittisessä roolissa ovat data ja teknologiat: sekä niiden hyödyntäminen. Päätösten tulee perustua tietoon, ei arvailuihin. Laadukas ja ajantasainen tieto auttaa trendien ennakoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisessä.


Onko yrityksillä varaa antaa järjestelmien vanhentua? Useiden suomalaisten yritysten ERP-järjestelmät ovat keskeisiltä osiltaan saavuttaneet jo noin 10-20 vuoden iän. Toiminnanohjaus on kriittisessä roolissa yrityksen kaikissa toiminnoissa ja sen päivittäminen tulevaisuuden tarpeisiin vaatii investointirohkeutta. Nopeasti muuttuvat tarpeet kirittävät kilpailukykyä ja haastavat ERPiä.


Kun markkina on murroksessa, pystytkö vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin? Kuinka luovit loputtomassa muutoksessa?


Tervetuloa!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ >

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 03.02.2023
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Alma-talo
Lisätty: 15.12.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä