Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oscar Gaala 2024 - nykyisten ja tulevien Oscar-käyttäjien ajankohtais- ja koulutustapahtuma

14.03.2024 Tampere

TapahtumaNykyisten ja tulevien Oscar-käyttäjien vuoden tärkein tapahtuma Oscar Gaala teollisuuden ja tukkukaupan toimijoille järjestetään torstaina 14.3.2024 Tampereella Finnkino Plevnan tiloissa. Tule katsomaan upeisiin elokuvasaleihin Oscarin uusimpia innovaatioita, keskustelemaan oscarilaisten kanssa, tutustumaan Oscarin ratkaisuihin sekä verkostoitumaan asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Tiedossa on päivä täynnä tietoa, inspiraatiota ja mahdollisuuksia.

Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden keskustella suoraan Oscarin kehittäjien ja asiantuntijoiden kanssa. Voit esittää kysymyksiä, antaa palautetta ja vaikuttaa tuleviin kehityssuuntiin.

Ilmoittaudu heti, seuraa tiedotustamme https://www.oscar.fi/oscar-gaala-2024/ ja varaa päivä kalenteristasi!

 

Ennakkovaraajan etu - Varaa paikkasi nyt!


Ennakkovaraajan hinta 149 € / henkilö (alv 0%) on voimassa 31.12.2023 asti, jonka jälkeen tilaisuuden hinta on normaali 199 € / henkilö (alv 0%). Varmista paikkasi ja säästä varaamalla ennakkoon.

Upeat elokuvasalit tarjoavat jälleen puitteet vuoden suurimmalle ajankohtais- ja koulutusseminaarille, ilmoittaudu mukaan nyt ennakkovaraajan hinnoin! Hinnat alv. 0%. Tutustu myös ryhmätarjouksiimme.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 14.03.2024
Kaupunki: Tampere
Paikka: Itäi­nen­ka­tu 4, 33210 Tam­pe­re
Lisätty: 29.11.2023

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä