Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

OKR -seminaari

21.04.2022 Online Webinaari

TapahtumaTavoitejohtamisen parhaat käytännöt

 

OKR on tavoitejohtamisen malli, jonka avulla sidot strategian jokapäiväiseen tekemiseen ja johdat tiimiäsi samaan suuntaan kohti yhteisiä tavoitteita. Tässä seminaarissa tutustutaan OKR-malliin ja sen soveltamiseen yritysten arjessa.

 

Markkinatilanteet elävät ja yritykset joutuvat reagoimaan vauhdilla. OKR-mallin avulla voidaan vähentää hämmennystä, lisätä läpinäkyvyyttä ja auttaa ihmisiä keskittymään työssään yhteisten tavoitteiden kannalta oikeisiin asioihin. Tiimi kulkee samaan suuntaan ja jokaisella on oma roolinsa yhteisen tavoitteen saavuttamisessa.

 

OKR-termi tulee sanoista Objectives (tavoitteet) ja Key Results (avaintulokset). Yksinkertaistettuna malli vastaa kysymyksiin, minne haluamme mennä ja mitkä mittarit kertovat, että olemme saavuttaneet tavoitteen. Johtotaso vastaa siitä mitä tavoitellaan, ja toimijat saavat itse ratkaista, miten tavoitteeseen päästään olemassa olevilla resursseilla.

 

Seminaari alkaa koulutuksellisella osuudella, jossa tutustutaan OKR-malliin. Iltapäivän aikana puolestaan perehdymme käytännön esimerkkeihin, miten eri yrityksissä on hyödynnetty OKR:ää tavoitteiden saavuttamiseen. Puhujina seminaarissa mm. Henri Sora ja Juuso Hämäläinen, jotka ovat kirjoittaneet yhdessä kirjan Strategia arkeen OKR-mallilla.

 

Seminaarin kohderyhmää ovat mm. tiiminvetäjät ja itseohjautuvien tiimien jäsenet, tuotannon vastaavat ja kaikki he, jotka työssään vastaavat jollain tapaa yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta. Tutustu ohjelmaan ja varaa paikkasi!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 21.04.2022
Kaupunki: Online
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 1.2.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä