Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistojen tietoturvakoulutus

03.09-04.09.2019 Espoo

TapahtumaOHJELMISTOJEN TIETOTURVAKOULUTUS

Tiedätkö mitä ohjelmistotietoturvahaavoittuvuudet ovat ja miten niitä voidaan välttää? Miten varmistut siitä että ohjelmiston tietoturva on riittävällä tasolla koko elinkaaren ajan? Sovelluksia tehdään jatkuvasti enemmän, ne ovat monimutkaisempia, muodostuen useammasta komponentista ja useimmiten ovat verkkoon kytkettyjä. Samalla niiden tietoturva huononee, aukkoja löytyy enemmän, niiden hyväksikäyttö ja korjauskustannukset kasvavat. Koulutuksen jälkeen osaat tunnistaa web-ohjelmistoihin liittyvät uhat, haavoittuvuudet, tietoturvariskit sekä opit hyödyntämään työkaluja niiden välttämiseksi, kehittämään organisaation turvallisia kehityskäytäntöjä ja varmistamaan sen että ne ovat riittävällä tasolla koko ohjelmiston elinkaaren ajan.

Koulutuksen toteuttaa ISACA Finland yhteistyössä Ohjelmisto- ja e-business ry:n kanssa. Katso koulutuksen sisällöstä ja kouluttajista tarkemmin liitteestä.

Koulutus toteutetaan pääkaupunkiseudulla (Keilaranta 1, Espoo) ja järjestetään kahdessa osassa:

- Osa I: 3-4.9 (2pv)

- Osa II: 22-23.10 (2pv)

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 03.09-04.09.2019
Kaupunki: Espoo
Paikka: Keilaranta 1, Espoo
Lisätty: 27.8.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä