Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nordic Cyber Security Summit

04.10-05.10.2022 Kööpenhamina

TapahtumaNordic Cyber Security Summit palaa Kööpenhaminaan 4. ja 5. lokakuuta vastaamaan Pohjoismaiden kiireellisimpiin kyberturvallisuushaasteisiin. Tämä CPE-sertifioitu tapahtuma kokoaa yhteen yli 120 kyberturvallisuusjohtajaa eri puolilta Pohjoismaita monipuolisilta aloilta, kuten pankki- ja rahoitusalalta, energia-, maatalous-, liikenne- ja vähittäiskaupan aloilta.

Tule mukaan vahvistamaan kyberturvallisuusstrategiaasi ja vertailemaan digitaalista edistyneisyyttäsi Carlsbergin, Danske Bankin, Vellivin, Totalin, Nomecon, Orklan ja muiden organisaatioiden ajatusjohtajien kanssa.

Tapahtuman ohjelma on täynnä erilaisia interaktiivisia istuntoja, kuten paneelikeskusteluja, pyöreän pöydän keskusteluja, esityksiä, ryhmäkeskusteluja ja tapaustutkimuksia, sekä yli 6 tunnin verkostoitumista, johon kuuluu lounas ja iltadrinkkituokio.

Keskeisiä keskustelunaiheita ovat mm.

  • Pysyminen edellä kehittyvää uhkamaisemaa
  • Työskentely kolmansien osapuolten kanssa
  • Kyberturvallisuutta koskevan lähestymistavan uudistaminen
  • Pilveen siirtyminen
  • Ransomware: riskin vähentäminen ja tapauksiin reagoiminen
  • Kyberturvallisuuden inhimilliset osatekijät

Katso koko ohjelma, puhujalista ja varmista paikkasi tapahtumassa:

https://nordic.cyberseries.io/

Ite wikin tilaajat voivat varmistaa ilmaisen* passinsa koodilla "ITEWIKI" täällä:

https://nordic.cyberseries.io/register/

* Tarjous on vain asiakkaille. Kyberturvallisuus- ja/tai konsulttiyrityksissä työskentelevät, jotka eivät täytä ilmaispassin ehtoja, voivat saada 30% alennuksen lipustaan koodilla: SECURE30

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 04.10-05.10.2022
Kaupunki: Kööpenhamina
Lisätty: 12.7.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä