Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miten onnistun viestimään vastuullisuudesta asiakkaille?

16.05.2023 Webinaari

TapahtumaKonkreettinen työkalu yrityksille vastuullisuuden työstämiseen –Sustainability Playbook.

Experience Commerce -ohjelma on tuottanut konkreettisen työkalun yrityksille vastuullisuuden tuomiseksi osaksi strategiaa ja kansainvälisen kilpailukyvyn kehittämistä. Sustainability playbook for digital commerce SMEs julkistettiin 16. marraskuuta. Tapahtuman tallenne ja aineistot.

Oppaan tekemisessä ollut mukana ohjelmatiimin lisäksi kestävän kehityksen asiantuntijoita ja tutkijoita, digitaalisen kaupan yrityksiä sekä sidosryhmiä. Materiaalissa on mukana runsaasti aihetta avaavia videoita, esimerkkejä muilta yrityksiltä sekä työkaluja yritysten sisäiseen kehittämiseen.

Webinaarisarjan tarkoituksena on antaa tukea yritysten omaehtoiseen Playbookin hyödyntämiseen ja integroimiseen yrityksen strategiaan sekä operatiiviseen toimintaan. Kukin webinaari käsittelee yhtä Playbookin kappaletta. Webinaareissa on myös runsaasti tilaa keskustelulle ja kysymyksille.

Webinaarien väliin on jätetty useita viikkoja, joiden aikana yrityksillä on aikaa työstää käsiteltyjä sisältöjä.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 16.05.2023
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 26.4.2023

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä