Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Low-code / No-code

12.04.2022 Online Webinaari

TapahtumaLow-code / No-code - Sovelluskehityksen uudet mahdollisuudet. Vähemmän koodia, enemmän automaatiota.

 

Kun ohjelmistojen avulla pyöritetään vähitellen yhteiskunnan kaikkia osa-alueita, eivät ohjelmointitaitoiset ihmiset yksinkertaisesti riitä kaikkeen sovelluskehitykseen. Tulevaisuudessa erilaiset toiminnallisuudet esimerkiksi kännykkäsovelluksiin tai käyttöliittymiin syntyvät valmiista palasista hiiren klikkauksella, ilman riviäkään koodia. Tätä kutsutaan nimellä low-code/no-code tai vähäkoodinen kehitys.

 

Uudet työkalut mahdollistavat eri liiketoiminnoille kuten henkilöstö- tai taloushallinnolle tai julkishallinnon toimialoille uusia digitaalisia mahdollisuuksia. Jatkossa voi olla hyvinkin helppoa modernisoida sellaisiakin prosesseja, joiden digitalisointi tai automatisointi ei aikaisemmin olisi ollut taloudellisesti kannattavaa.

 

Ohjelmointityön sijaan käyttöliittymää ja toimintoja voi suunnitella ja toteuttaa ratkaisualustalla muokattavilla komponenteilla. Vaativin osa on hahmottaa tavoitellun ratkaisun tietorakenteet ja niiden väliset suhteet. Kuitenkin alusta mahdollistaa sen, että toteutuksessa voidaan edetä ketterästi eri vaihtoehtoja kokeillen ja arvioiden.

 

Low-code-kehittäminen on teema, joka tulee ennemmin tai myöhemmin nousemaan lähes jokaisen bisnespäättäjän agendalle. Tule mukaan ja opi, mitä mahdollisuuksia low-code-kehittäminen avaa yrityksen toimintaan.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 12.04.2022
Kaupunki: Online
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 1.2.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä