Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Logistics & Distribution Helsinki 2019

06.11-07.11.2019

TapahtumaLogistics & Distribution Helsinki 2019 on sisälogistiikan, jakelun ja sähköisen logistiikan alan tapahtuma. Tapahtuma tarjoaa kohderyhmille katsauksen alan kuumiin aiheisiin, tarjoaa ratkaisuja ja nostaa esiin uusimpia innovaatioita.

Tervetuloa tapaamaan Optiscanin asiantuntijoita ja tutustumaan tarjoamiimme varaston ratkaisuihin. 

Ständillämme:

AbakusWMS tehostaa sisälogistiikkaasi

•Android-käsipäätteillä ja tableteilla

•Täysin puheohjatusti

Optiscanin AbakusWMS-ratkaisut tarjoavat tuottavuutta, asiakastyytyväisyyttä sekä materiaali- ja tietovirtojen hallintaa tehostavia ratkaisuja perustuen puheohjaus-, viivakoodi- ja RFID-teknologioihin.

Osallistumme messuille yhteistyössä Consignorin, Zebra Technologiesin sekä Honeywellin kanssa.

Consignor kertoo yhteistyöstämme seuraavaa:

”Olemme Optiscanin kanssa tehneet yhteistyötä jo vuosia ja nähneet läheltä heidän WMS-ratkaisun hyödyt asiakkaalle. Varsinkin puheohjattu keräily on tuonut tehokkuutta monille Consignor-asiakkaille. Yhdessä Optiscanin kanssa tarjoamme asiakkaille saumattoman ratkaisun varastosta asiakkaalle ja tätä pääsette myös koestamaan live-ympäristössämme tulevilla Logistics & Distribution-messuilla. Live-ympäristö pitää sisällään kaikkien tärkeiden osa-alueiden hallinnan, kuten keräilystä pakkaukseen, lähettämiseen, seurannan tarjoamiseen ja mahdollisen palautustilanteen hallintaan. Lisäksi kun varastonhallintakykyyn yhdistätte vielä kyvyn kontrolloida aktiivisesti kuljetuskustannuksia sekä toimituslaatua, ei tilaus-toimitusprosessissa ole enää kohtia, joita ei pystyisi hallitsemaan. ” Kertoo Consignorin maajohtaja Petri Karjalainen.

Nähdään osastollamme 5d20!

Logistics & Distribution Helsinki

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 06.11-07.11.2019
Lisätty: 13.11.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä