Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuinka teet luovuudesta organisaatiosi menestystekijän?

15.03.2023 Webinaari
Tapahtuma

Tietoa, työkaluja ja tukea luovan kyvykkyyden kehittämiseen

Luovuus on avain tulokselliseen yhteistyöhön, hyvinvointiin ja uusiin innovaatioihin. Jokainen meistä on luova, mutta sen jalkauttaminen osaksi organisaation arkea vaatii kuitenkin tekoja.

Luova Työelämä 2030 -hanke on vahvistanut sekä suomalaisten organisaatioiden että yksilöiden ymmärrystä luovuudesta, sen monimuotoisuudesta ja mahdollisuuksista. Samalla se on tuottanut tieteeseen pohjautuvan tavan mitata ja kehittää luovaa suorituskykyä.

Hankkeen päätöswebinaarissa perehdymme luovaan organisaatiokulttuuriin ja kuinka voimme sitä kehittämällä lisätä niin yhteisön kuin yksilöiden luovuutta. Esittelemme konkreettisia työkaluja ja toimenpiteitä, joiden avulla luot toimintasuunnitelman oman organisaatiosi luovuusmatkalle. Tutustumme myös uuteen, maksuttomaan palveluun, joilla voit jatkaa luovuuden ja ymmärryksen kasvattamista osana organisaatiosi arkea.

Saat muun muassa:

  • tutkittua tietoa luovuuden hyödyistä ja sen tuottamasta lisäarvosta
  • työkaluja luovuuden jalkauttamiseen organisaation sisällä
  • tukea organisaatiokohtaisen toimenpidesuunnitelman tekemiseen

Kenelle?

Webinaari palvelee sinua, joka haluat tehostaa organisaatiosi tai tiimisi toimintaa, vahvistaa ja sujuvoittaa yhteistyötä sekä avartaa ajatuksiasi luovuudesta ja sen merkityksestä menestystekijänä.

Asiantuntijat

Susanna Rahkamo & Pauliina Valpas, Yellow Method

Pauliina ja Susanna ovat luovuuden tutkimus- ja kehitystalo Yellow Methodin perustajia. Pauliina on tehnyt uraa niin luovalla alalla kuin hyvinvoinnin ja huippuvalmennuksen parissa sekä tutkinut yksilötason luovuutta. Susanna on työskennellyt 20 vuotta johtamisen konsulttina ja tutkinut väitöskirjassaan luovuuden merkitystä menestykselle.

Aika

Keskiviikko 15.3.2023 klo 10.00–11.00

Paikka

Webinaari – voit osallistua etänä tietokoneeltasi tai mobiilisti. Käytämme ZOOM-alustaa.

Hinta

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, tervetuloa! Ilmoittaudu webinaariin MARKin sivustolla.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 15.03.2023
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 8.3.2023

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä