Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kasvun ja uudistumisen webinaari: vertaisryhmät ja muut Teknologiateollisuuden palvelut kasvun vauhdittamiseen

14.01.2021 Webinaari

TapahtumaHaluatko parantaa yrityksesi operatiivisia valmiuksia ja tehokkuutta digitaalisilla ratkaisuilla? Olisiko myynnin ja markkinoinnin uudistaminen ajankohtaista yrityksellesi? Vai haluatko rakentaa kestävää liiketoimintaa digitaalisuutta ja kiertotaloutta hyödyntäen?

Teknologiateollisuus edistää yritysten keskinäistä yhteistyötä ja kannustaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa kohti kasvua ja kansainvälistymistä. Vuonna 2021 kolme pääteemaamme uudistumiseen ovat digitaalinen teollisuusyritys, digivihreä liiketoiminta sekä moderni myynti ja markkinointi. Tarjoamme jokaiseen teemaan tietoiskuja ja työkaluja sekä Kasvusavotta-vertaisryhmän, jossa yritykset sparraavat toisiaan omaan kehittymishankkeeseensa liittyen. Tutustu palveluihimme.

Esittelemme Kasvun ja uudistumisen webinaarissa nostoja kolmesta yllämainitusta teemasta. Saat työkaluja käyttöösi esimerkiksi yrityksesi digitalisaatiovalmiuksien ja datan kartoitukseen liittyen. Pääset myös kuulemaan, miten uudet Kasvusavotta-vertaisryhmät toimivat ja miksi niitä on hyötyä yritysten kehittämishankkeiden tueksi. Tilaisuus on tarkoitettu Teknologiateollisuus ry:n jäsenyrityksille.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 14.01.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 14.12.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä