logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

IT, tuottavuus ja investoinnit - taloutta ja IT:n johtamista

31.01.2019 Helsinki Webinaari
Tapahtuma

Mitä on tapahtumassa IT-investoinneille ja -kuluille?

Digitalisaation ja IT-menetelmäkehityksen myötä työskentelytavat IT:ssä muuttuvat.

Monet yritykset ovat havainneet aiemmin käytössä olleiden IT-investointi-, tuottavuus- ja kustannusarviointimallien toimivan puutteellisesti. Riesana on samaan aikaan toinen toistaan seuraavien kehitysprojektien jatkumo ja digitalisoinnin törmääminen joutamattomaan IT legacyyn. Miten tähän on tultu? Miten asiaan pitäisi reagoida IT:n johtamisessa? Entä mikä merkitys IT:llä on kansantalouden tuottavuuteen ja keskeisenä tulevan talouskasvun mittarina pidettyihin investointeihin IT:n ollessa osa kaikkea, sekä koko talouden että yksittäisen organisaation tasolla?

Pohdimme näitä kysymyksiä 31. tammikuuta 2019 klo 16.30-20.00 Forum Meeting Parkissa osoitteessa Mannerheimintie 20 B, 6. krs, Helsinki. Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä webinaarin kautta.

Ilmoittaudu ajoissa tilaisuuteen, paikkoja on rajoitetusti! Ilmoitathan ilmoittautumisesi yhteydessä osallistutko paikan päällä vai webinaariin.

Tilaisuus on maksuton kaikille (ILF varaa mahdollisuuden veloittaa 50 € jos peruutusta ei ole tehty edelliseen iltaan klo 18 mennessä). Peruutusilmoitukset: info(at)ilf.fi.

Ohjelma

16.30-17.00 Rekisteröityminen ja kahvit 17.00-17.05 Tervetuloa   Pauli Wihuri, Varapuheenjohtaja, ICT Leaders Finland 17.05-17.30 IT Audit ja Benchmarking hyödyt sekä löydettyjä tuloksia   Seppo Sippa, ITG Consulting Oy, Manager, CGEIT, ITG/TCO Benchmarking ja Audit sertifioitu asiantuntija 17.30-18.00 Tuntevatko yritykset oikeasti IT-kustannuksensa ja mitä sille voi tehdä?   Jarmo Nykänen, Senior Adviser, Sofigate Oy 18.00-18.30 IT investointien muutos kehitysmenetelmien muuttuessa ja vaikutus kansantalouden investointeihin - IT-johtamisen näkökulma   Tomi Dahlberg, professori ja hallitusammattilainen, ICT leaders Finlandin puheenjohtaja 18.30-19.00 Verkostoitumis- ja keskustelutauko 19.00-19.35 ICT, tuottavuusja talouskasvu - kansantaloustieteilijän näkökulma   Professori Matti Pohjola, Aalto yliopisto 19.35-20.00 "Kokemukseni IT:n johtamisen vaikutuksesta Suomen julkihallintoon"   Yrjö Benson, ”Tietoyhteiskunnan kaksi puolta" -kirjaan pohjautuen, jonka kirjoittajista hän on yksi. Työskennellyt johtajana Nokia IT:ssä ja valtion IT-johtajana VM:ssä 20.00 Tilaisuuden päättäminen ICT Leaders Finland ry varaa mahdollisuuden ohjelman muutoksiin.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 31.01.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Mannerheimintie 20 B, 6. krs, Helsinki
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 9.1.2019

Tulevia digitalisaatiokentän tapahtumia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Lamian perustajille Vuoden 2019 helsinkiläinen Nuori Yrittäjä-palkinto
Microsoft Teams on työn moderni käyttöliittymä
Avoimuutta ja luottamusta tuovalla lohkoketjulla on monia käyttökohteita