Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Huippuseminaari - Hyvä parempi projekti

15.04-17.04.2020 Helsinki

TapahtumaHyvä, parempi, PROJEKTI –seminaarissa opitaan ja verkostoidaan projektityön tekemisen uusien tuulien parissa. Ohjelma koostuu asiantuntijaluennoista sekä mahdollisuudessa verkostoitua ja oppia muilta alan ammattilaisilta.

Miksi? Kuka meistä ei osallistu projektityöhön? Niinpä, varmasti jokainen meistä osallistuu. Mutta mitkä tekijät määrittelevät onnistuneen projektin? Miksi niin moni projekti epäonnistuu? Mitkä menetelmät ja työkalut ovat ajankohtaisia ja hyväksi todettuja?

Muun muassa näihin kysymyksiin löydät vastauksia Sytykkeen Huippuseminaarissa 2020. Kuulet paljon case –esimerkkejä ja kokemuksia. Lisäksi rennoissa iltatilaisuuksia luot uusia suhteita ja opit muilta alan ammattilaisilta.

Kenelle? Projektityötä tekevät henkilöt, projektipäälliköt, projektijohtajat, systeemityön parissa työskentelevät, arkkitehtuurista vastaavat henkilöt, näiden ratkaisujen toimittajat, ostajat ja käyttäjät. Osallistujamäärä seminaariin on 80-100 osallistujaa.

Missä ja milloin? Silja Serenade risteily Tukholmaan, lähtö Helsingistä 15.4.2020, paluu Helsinkiin 17.4.2020. Seminaariohjelma alkaa laivalla 15.4 klo 13.00, sitä ennen mahdollisuus lounaalle (laivalla). Paluu Helsinkiin 17.4.2020 klo 10.30.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 15.04-17.04.2020
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Silja Serenade
Lisätty: 13.1.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä