Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Henkilöstöjohtamisen rullaava suunnittelu 11.3. klo 8.30-10.30!

11.03.2020 Helsinki Webinaari
Tapahtuma

Haluatko tietää, mitä organisaation pitää tehdä, kun Excel ei riitä ja HR-järjestelmä tuntuu liian järeältä toiminnan ja tavoitteiden suunnitteluun?

Mitä tehdä, jos vuosisuunnitelmaa pitää syystä tai toisesta muuttaa?

Kuinka varmistaa, että suunnitelma sekä tahtotila ovat linjassa vallitsevien käytäntöjen ja arjen työsuhdejuridiikan kanssa?

Tule kuulemaan, mistä henkilöstösuunnittelu ja työnantajamielikuva syntyy, sekä missä on kaiken kova ydin.

Asiakasaamussamme 11.3. klo 8.30-10.30 kuulet sekä henkilöstön ja osaamisen johtamiseen perustuvan strategisen näkökulman, sekä pääset näkemään, miten moderni työkalu Talbit tukee strategian toteen viemistä.

Asiantuntijoina toimii työsuhdejuristimme ja HR-konsultti Maria Setälä ja Talbit Oy:n CEO Kaisa Savola. Aamukahvia on tarjolla klo 8 alkaen ja asiaosuus alkaa klo 8.30. Olemme varanneet aikaa myös keskustelulle ja kysymyksille. Voit osallistua tilaisuuteen myös omalta laitteeltasi.

Aika: ke 11.3.2020 klo 8.30-10.30 (aamukahvia klo 8)

Paikka: HR Legal Services Oy:n toimisto, Ilmalantori 1, B -rappu, 3. kerros tai osallistu omalta laitteeltasi

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä!

Tervetuloa!

Maria Setälä, alias Maisa, on työsuhdejuridiikkaan erikoistunut HR- ja palkitsemisen ammattilainen. Kokonaispalkitseminen, toisten arvostaminen, hyvä johtajuus ja niitä tukevat mietityt henkilöstökäytännöt voittavat Maisan mielestä mennen tullen tehokkuudessaan lait ja asetukset – silti molempia tarvitaan.

Talbit on SaaS-työkalu, joka mahdollistaa organisaation kasvun yksilöllisten ja reaktiivisten kehityssuunnitelmien avulla. Jokainen työntekijöiden luo itselleen yksilöllisen kehityssuunnitelman, johon linkittyy strategisia ja liiketoiminnallisia tavoitteita ja niihin tähtääviä toimenpiteitä. Katso lisää Talbitista www.talbit.fi.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 11.03.2020
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Ilmalantori 1, B -rappu, 3. kerros
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 18.2.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä