Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hankintapäivä 2020 – Hankinnan kompetenssit uudelle vuosikymmenelle

19.11.2020 Webinaari

TapahtumaVerkkoseminaariin osallistuminen on helppoa ja turvallista. Päivän aikana voit liikkua kahden seminaarin välillä ja kuunnella juuri sinua kiinnostavat esitykset. Saat liittymislinkin modernille seminaarialustallemme ennen tapahtumaa. Tuhti päivän anti, ei matka- ja hotellikuluja - ja uusi hinta!

Hankinnan kompetenssit uudelle vuosikymmenelle

Hankintapäivän teemana tänä vuonna on kaikkia hankinnan parissa työskenteleviä askarruttavia kysymyksiä, keskeisimpänä niistä: Kuinka nostaa yrityksen kyvykkyys ja oma osaaminen vastaamaan uuden vuosikymmenen tarpeita? Puheenvuorot ovat käytännönläheisiä case-esimerkkejä siitä, miten uusia kyvykkyyksiä on saatu otettua käyttöön.

Hankintapäivän vahvoja teemoja:

  • Tiedolla johtaminen
  • Miten hankintaosaaminen muutetaan organisaation strategiseksi voimavaraksi?
  • Hankinnan vastuullisuus
  • Miten hankinnan tehtäväkenttä tulevaisuudessa muuttuu?

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 19.11.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 6.11.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä