Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hankinta-Suomi seminaari

29.09.2021 Helsinki Webinaari

TapahtumaMissä mennään kansallisen julkisten hankintojen strategian toimeenpanossa? Mikä on Suomen julkisten hankintojen kehittämisen tilanne ja mitä on saatu aikaan?

Kansallinen julkisten hankintojen strategia julkaistiin vuosi sitten. Tervetuloa kuulemaan, missä mennään strategian toimeenpanossa ja mitä tuloksia olemme saaneet yhdessä vuoden aikana aikaan. Entä missä haluaisimme olla vuoden päästä? Tule osallistumaan yhteiseen keskusteluun julkisista hankinnoista ja kansallisen strategian toimeenpanosta!

Voit ilmoittautua mukaan joko paikan päälle Finlandiatalolle tai verkkolähetykseen.

Noudatamme järjestelyissä voimassaolevia koronaohjeistuksia ja määräyksiä. Tarpeen vaatiessa tilaisuus voidaan muuttaa toteutettavaksi vain verkossa. Tästä ilmoitetaan erikseen. 

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 29.09.2021
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Finlandiatalo
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 11.8.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä