Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haka-ideakilpailu

21.11-04.12.2020 Webinaari
Tapahtuma

HAKA-ideakilpailu 2020

HAKA on valtiovarainministeriön, Hanselin ja Helsinki Think Companyn järjestämä ideakilpailu, jossa visioidaan tiimeittäin kehitysideoita ja mahdollisuuksia Suomen julkisiin hankintoihin liittyen.

Tällä hetkellä merkittävimmät julkiset hankinnat kulkevat valtiovarainministeriön Hilma-verkkopalvelun (hankintailmoitukset.fi) kautta. Portaalissa julkisen sektorin ostajat ilmoittavat hankintatarpeistaan ja kilpailutuksistaan jättämällä tarjouspyynnön, johon palveluntarjoajat, yrittäjät ja muut ammattilaiset vastaavat tarjoamalla tuotteitaan ja palveluitaan.

Systeemi toimii toistaiseksi, mutta voisivatko tulevaisuuden julkiset hankinnat toimia paremmin jollain aivan toisella tapaa? Miten varmistaa hankintaketjujen ja tarjousten läpinäkyvyys, vastuullisuus ja kestävyys? Miten entistä monipuolisempi ja suurempi joukko potentiaalisia tarjoajia löytäisi julkisten hankintojen pariin?

Me emme tiedä, siksi kysymme teiltä.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 21.11-04.12.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 14.10.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä