Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

GTalks: Innovaatiokyvykkyys ja -kulttuuri organisaation voimavarana

27.11.2020 Webinaari

TapahtumaGTalks webinaari 27.11.2020 klo 10-11.30

                    

Innovaatiokyvykkyys ja -kulttuuri organisaation voimavarana

GTalks webinaarisarjamme kolmannessa osassa aiheena on innovaatiokyvykkyys ja sen merkitys osana organisaation strategiaa ja palvelukehitystä. Innovaatiokyvykkyyden kasvattaminen vahvistaa organisaation omaa kykyä tuottaa asiakas- ja verkostokeskeisesti arvoa luovia tuotteita, palveluita ja toimintamalleja organisaatiolle ja sen sidosryhmille yhdessä verkoston kanssa. Näin tarve ulkopuoliselle konsulttiavulle vähenee.

Webinaarin puhujina toimivat liiketoiminta- ja palvelumuotoilija Marjukka Rantala sekä käyttökokemussuunnittelija Kati Virtanen Goforelta.

Ilmoittaudu webinaariin täältä: https://gofore.com/tapahtuma/innovaatiokyvykkyys-ja-kulttuuri-organisaation-voimavarana/

Linkki webinaariin lähetetään sähköpostitse webinaaria edeltävänä päivänä. Tarkistathan roskapostisi (spam/junk folder), mikäli et ole saanut linkkiä.

Tiedustelut ja yleiset kysymykset koskien webinaaria voit lähettää osoitteeseen events@gofore.com

Tervetuloa!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 27.11.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 30.10.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä