Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Go on, be human. Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen tilintarkastustoimialalla. Sinä et ole robotti.

17.03-20.03.2023 Koko Suomi Webinaari
Tapahtuma
Tilintarkastuksesta voidaan tunnistaa monia rutiinitöitä, joiden tekemiseen ei kannata käyttää ihmisen arvokasta aikaa ja älyä. Roboteille nämä työt ovat oivallisia, jolloin tilintarkastajan aikaa vapautuu varsinaiseen tilintarkastukseen, asiakkaitten konsultointiin, työhyvinvointiin tai vaikka vapaa-aikaan!

Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen tilintarkastustoimialalla -webinaari antaa kattavasti tietoa seuraavista aihealueista:

1) Mikä on ohjelmistorobotti?

2) Mihin digitaalisia assistentteja voi tilintarkastustoimialalla hyödyntää? Esimerkkinä tilintarkastusaineiston nouto - helppo ja kustannustehokas robotiikkapalvelu.

3) Ohjelmistorobotiikan hyödyt

4) Miten ohjelmistorobotiikkaa voi hankkia?

Isäntinä toimivat Rajobitin toimitusjohtaja Joni Ranta-Eskola sekä yhtiökumppani John Alander. Vierailevana tähtenä on mukana RPA-kehittäjä Piia Nivala. Webinaari on maksuton ja sen kesto vain 20 minuuttia.

Seuraava webinaari alkaa hetken kuluttua - osallistu heti täältä. Automatisoidun webinaarimme ansiosta voit itse päättää juuri sinulle sopivimman alkamisajan!

Tutustu tarkemmin webinaarin sisältöön tästä!

Varaa maksuton kartoitus

Automaatioratkaisut ovat usein ainutlaatuisia. Maksuton kartoitus auttaa selvittämään juuri teidän tarpeenne nopeasti.

Lue lisää täältä.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 17.03-20.03.2023
Kaupunki: Koko Suomi
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 24.8.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä