Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Go on, be human. Kilpailuetua ohjelmistorobotiikalla. Ihmisyyttä unohtamatta.

17.03-20.03.2023 Webinaari
Tapahtuma
Tämä webinaari on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat päästä eroon puuduttavasta, tietokoneella tehtävästä rutiinityöstä ja käyttää ajan merkityksellisempään tekemiseen. Oli se sitten asiakaspalvelua, liiketoiminnan kehittämistä, työhyvinvointia tai vaikka vapaa-aikaa!

Webinaari sopii toimialasta riippumatta kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja organisaatioille. Webinaari-isäntinä toimivat ohjelmistorobotiikan konkarit: Rajobitin perustaja Joni Ranta-Eskola (CEO) ja yhtiökumppani John Alander (CFO).

Agendalla mm.:

  • Mikä on ohjelmistorobotti?
  • Mihin kaikkeen digiapulaisia voi käyttää?
  • Miksi ohjelmistorobotiikasta kannattaa olla kiinnostunut juuri nyt?

.

Seuraava webinaari alkaa hetken päästä, lue lisää ja hyppää heti kyytiin täältä!

.

Vinkki! Meiltä löytyy myös toimialakohtaiset webinaarit tilintarkastukseen, taloushallintoon, tilitoimistoihin sekä isännöintitoimialalle. Lue lisää täältä.

.

Hyödynnä myös maksuton konsultaatio

Maksuton kartoitus selvittää nopeasti ja helposti ohjelmistorobotiikan soveltuvuuden juuri teidän organisaatioonne. Lue lisää ja varaa aika kalenterista täältä.

.

.

#rpa #webinaari #rajobit #ohjelmistorobotiikka #pk-yritys #automaatio #developingfuture

.

.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 17.03-20.03.2023
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 21.4.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä