Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Finnish Advanced Manufacturing Network -webinaari

29.01.2021 Webinaari

TapahtumaTeknologiateollisuudessa on käynnissä työ, jonka tavoitteena on synnyttää Suomeen valmistavan teollisuuden yritysvetoinen yhteistyöverkosto (Finnish Advanced Manufacturing Network) parantamaan yritysten globaalia kilpailukykyä ja vauhdittamaan teollisuuden uudistumista.

Olemme selvittäneet verkoston perustamista syksyllä 2020 ja haastatelleet noin 30 jäsenyritystä aiheesta. Olemme tehneet jäsenyrityksille kyselyn, jonka tarkoituksena oli jalostaa syksyn selvityksessä tuotettua toiminta-ajatusta.

Finnish Advanced Manufacturing Network (FAMN) -verkoston tavoitteena on parantaa yritysten kilpailukykyä, vauhdittaa yritysten kestävää uudistumista ja digitalisaatiota sekä nostaa suomalaisen osaamisen, tutkimuksen ja koulutuksen tasoa pitkäjänteisesti. Tämä webinaari esittelee jäsenkyselyn tuloksia sekä verkoston käynnistämisen seuraavia askeleita. Tilaisuuden yleisöllä on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 29.01.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 16.1.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä