Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

European Research and Innovation Days

22.09-24.09.2020 Webinaari

TapahtumaEuropean Research and Innovation Days on Euroopan komission vuosittainen huipputapahtuma, joka kokoaa yhteen tutkijat, yrittäjät, poliittiset päättäjät sekä kansalaiset keskustelemaan tutkimuksen ja innovoinnin tulevaisuudesta Euroopassa.

Tämän vuoden European Research and Innovation Days järjestetään virtuaalisesti 22.-24.9.2020. Interaktiivisissa sessioissa sinulla on mahdollisuus olla mukana pohtimassa sitä, miten tutkimuksen ja innovaatioiden avulla Eurooppa toipuu pandemiasta ja ja millaista tutkimusta Euroopassa tehdään tulevaisuudessa. Tapahtuma tarjoaa sinulle mielenkiintoista pohdittavaa, tuoreita ajatuksia, ja uusia keskustelukumppaneita.

Agendalla on lisäksi kaikille avoin 'Science is Wonderful' -virtuaalitapahtuma, missä pääset tutustumaan tieteen tulevaisuuteen omalta kotisohvalta.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 22.09-24.09.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 11.8.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä