Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digital Trust Challenge launch -tapahtuma

12.03.2020 Helsinki Webinaari

TapahtumaBusiness Finland järjestää Digital Trust Challenge -lanseeraustilaisuuden 12.3. klo 12.30-16 Finlandia-talossa Helsingissä. Tilaisuus on maksuton ja englanninkielinen.

Digital Trust Challengen tavoitteena on yhdistää tutkimus- ja kehitystoimintaa uusiin ideoihin digitaaliseen luottamukseen liittyen. Tapahtumassa esitellään Digital Trust Challengea tarkemmin. Lisäksi kuulet Digital Trust Finland -ohjelman palveluista ja EU-rahoitusmahdollisuuksista.

Keynoteina nähdään mm. suomalainen yritys IQM, joka valmistaa laitteistoa kvanttitietokoneisiin sekä digital trust -alueen tunnetuimpia nimiä, kuten SSH ja Fingrid.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 12.03.2020
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Finlandia-talo
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 28.2.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä