Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digikaappaus 2018

21.03-22.03.2018 Lappeenranta

TapahtumaDigitalisaatiota käsittelevä kahden päivän seminaari-tapahtuma.

Tapahtuma on tarkoitettu pääasiassa yrittäjille, jotka digitalisoivat/ovat aloittamassa digitalisoimassa liiketoimintaansa. Tapahtuma perustuu Tekesin rahoittamaan Digikaappaus -hankkeeseen, jonka tarkoituksena on tutkia liiketoiminnan transformaatiota ja muuttuvaa liiketoimintaympäristöä.

Tapahtuma koostuu puhujatrackista, kumppanialueesta (yrityskumppanien ständialue) sekä toiminnallisesta trackista, jossa opiskelijat innovoivat 24 tunnin ajan ratkaisuja tietyn yrityksen ongelmiin. Tapahtuman lippujen myyntitavoite on 500 kappaletta ja se järjestetään Holiday Club Saimaan areenalla. (http://www.digikaappaus.fi/) Tapahtuman kahden päivän lipun hinta on 299€ + alv.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 21.03-22.03.2018
Kaupunki: Lappeenranta
Paikka: Rauhanrinne 1, 55320 Lappeenranta
Lisätty: 30.11.-1

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä