Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digibarometri 2019

11.06.2019 Helsinki

TapahtumaDigibarometrissä vertaillaan 22 maan digitalisoitumisen edellytyksiä ja toteutumista. Tervetuloa maksuttomaan tilaisuuteen.

Suomi on sijoittunut perinteisesti Digibarometrin kärkeen muiden Pohjoismaiden kanssa. Tule kuuntelemaan miten tilanne on kehittynyt vuoden 2018 pronssisijasta.

Digibarometri 2019 keskittyy datan hyödyntämiseen. Stora Enso esittelee miten massadatalla ja uudella teknologialla tuetaan yli 10 miljardin euron liiketoiminnan kannattavaa globaalia kasvua. Suomen Tekoälykiihdyttämö kertoo tekoälykentän kehityksen suunnista, ja mitkä suomalaiset yritykset valikoituivat parhaiden toimijoiden listaukseen.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 11.06.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Musiikkitalo Mannerheimintie 13a 00100 Helsinki
Lisätty: 3.6.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä