Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digia & Haaga-Helia: API-seminaari

19.09.2017 Helsinki

TapahtumaAlustatalous- ja API-seminaarissa perehdytään liiketoimintatarpeet edellä ja käytännönläheisesti ekosysteemeihin, alustoihin ja APIen kehittämiseen sekä mallinnetaan ratkaisuja, miten APIen avulla voidaan ratkaista liiketoiminnan haasteita.

  • Miksi ekosysteemillä ja alustataloudella on merkitystä, miten alustaksi kehitytään ja mikä on API-rajapintojen rooli siinä?
  • Miten API-rajapintoja hyödynnetään digitaalisissa palveluissa ja miten ne liittyvät kehittyviin teknologioihin kuten IoT, blockhain, chatbotit ja open banking?
  • Tutustutaan esimerkkeihin alustataloudesta, API-rajapinnoista ja API-hallinnan työkaluista ja menetelmistä
  • Pohditaan myös, miten APIen kehittäminen eroaa muiden digitaalisten palveluiden tai perinteisten integraatioiden ja järjestelmien kehityksestä

Seminaari on maksuton ja sen järjestävät Digia ja Haaga-Helian kanssa. Tilaisuus soveltuu sekä liiketoiminnan että IT:n parissa työskenteleville, esimerkiksi liiketoiminnan kehittäjille, asiakas- ja kumppanuusyhteistyöstä vastaaville, digitaalisten palveluiden kehittäjille, IT -managereille, projektipäälliköille, järjestelmäasiantuntijoille ja arkkitehdeille.

Seminaarin vetäjinä toimivat Senior Consultant Marjukka Niinioja Digia Oyj:stä ja Senior Lecturer Anne-Maritta Talaslahti Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 19.09.2017
Kaupunki: Helsinki
Lisätty: 30.11.-1

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä