logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Digia & Haaga-Helia: API-seminaari

19.09.2017 Helsinki

TapahtumaAlustatalous- ja API-seminaarissa perehdytään liiketoimintatarpeet edellä ja käytännönläheisesti ekosysteemeihin, alustoihin ja APIen kehittämiseen sekä mallinnetaan ratkaisuja, miten APIen avulla voidaan ratkaista liiketoiminnan haasteita.

  • Miksi ekosysteemillä ja alustataloudella on merkitystä, miten alustaksi kehitytään ja mikä on API-rajapintojen rooli siinä?
  • Miten API-rajapintoja hyödynnetään digitaalisissa palveluissa ja miten ne liittyvät kehittyviin teknologioihin kuten IoT, blockhain, chatbotit ja open banking?
  • Tutustutaan esimerkkeihin alustataloudesta, API-rajapinnoista ja API-hallinnan työkaluista ja menetelmistä
  • Pohditaan myös, miten APIen kehittäminen eroaa muiden digitaalisten palveluiden tai perinteisten integraatioiden ja järjestelmien kehityksestä

Seminaari on maksuton ja sen järjestävät Digia ja Haaga-Helian kanssa. Tilaisuus soveltuu sekä liiketoiminnan että IT:n parissa työskenteleville, esimerkiksi liiketoiminnan kehittäjille, asiakas- ja kumppanuusyhteistyöstä vastaaville, digitaalisten palveluiden kehittäjille, IT -managereille, projektipäälliköille, järjestelmäasiantuntijoille ja arkkitehdeille.

Seminaarin vetäjinä toimivat Senior Consultant Marjukka Niinioja Digia Oyj:stä ja Senior Lecturer Anne-Maritta Talaslahti Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 19.09.2017
Kaupunki: Helsinki
Lisätty: 30.11.-1

Tulevia digitalisaatiokentän tapahtumia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi