Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Dell Technologies Forum

15.11.2022 Helsinki
Tapahtuma

Ota selvää, mitkä innovaatiot auttavat sinua menestymään!

Monipilvistrategia palveluna, modernit ja tietoturvalliset teknologiat tai tekoälyyn perustuva päätöksenteko verkon reunalla - olipa mielessäsi mikä tahansa teknologinen ratkaisu, saat vastaukset kysymyksiisi tapahtumamme puheenvuoroissa ja paikalla olevilta asiantuntijoiltamme.

Tarjolla on jokaiselle jotakin: monipilvestä as-a-Serviceen ja hybridityöhön ja modernista konesalista edgeen ja tietoturvaan. Räätälöi ohjelmasi ja ota haltuun parhaat vinkit, joilla autat organisaatiotasi kehittymään ja menestymään tulevaisuudessakin.

Tapahtuman keynote-puheenvuoroista vastaavat Dell Technologiesin toimitusjohtaja Riikka Salminen, Dell Technologiesin markkinointijohtaja Päivi Kivikoski-Laitinen sekä arkkitehti Anni Laurila.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Dell Technologiesin tapahtumasivulla

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 15.11.2022
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Messukeskus
Lisätty: 24.10.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä