Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Datalukutaidolla menestykseen

03.03.2022 Online Webinaari

TapahtumaTajutaanko teillä dataa? Tehokas liiketoimintastrategia edellyttää yhtenäistä datakulttuuria. Tule Expert-seminaariimme oppimaan, miten voit edistää työntekijöiden datalukutaitoa ja parantaa tietoon pohjautuvaa päätöksentekoa.

 

Datalukutaito on nykyajan työntekijän tärkeimpiä taitoja

Datan määrä on kasvanut eksponentiaalisesti, ja samalla teknologian kehittyminen on mahdollistanut sen hyödyntämisen ihan uusilla tavoilla. Datalukutaito on kykyä tunnistaa olemassa oleva datasisältö ja ymmärtää, miten sitä voi hyödyntää liiketoiminnassa ja mitä rajoitteita datalla on.

 

Tulevaisuuden organisaatiossa päätöksenteon tulee perustua olemassa olevaan dataan, jolloin tiedon ajantasaisuus ja johdonmukaisuus on tärkeää. Heikkolaatuinen data voi johtaa virheelliseen raportointiin ja analyyseihin, ja sitä kautta myös vääriin liiketoimintapäätöksiin. Miten työntekijä tunnistaa oman roolinsa ja vastuunsa datan luojana ja ylläpitäjänä? Miten datalukutaitoa ja datan hallintaa voi kehittää henkilöstöä innostavasti?

 

Datakulttuuria ja dataekosysteemiä kannattaa kehittää

Datahankkeet ja tiedon tehokas hyödyntäminen edellyttävät eri yksiköiden väistä yhteistyötä ja kommunikointia. Parhaassa tilanteessa kehittäminen sekä datan laadun ylläpitäminen tapahtuu keskitetysti koko yrityksessä. Tavoitteena on luoda hyvin hallittua datapääomaa, jota voidaan jaella liiketoiminnan erilaisiin tarpeisiin, kuten esimerkiksi digitaalisten palvelujen toteuttamiseen, markkinointikäyttöön tai raportointiin. Tätä kaikkea kutsutaan datakulttuuriksi.

 

Dataohjatut organisaatiot, "Datamestarit", johtavat organisaationsa dataa strategisena voimavarana. Todelliset datamestarit ovat onnistuneet valjastamaan datan liiketoimintansa ajuriksi ja ovat selkeästi kilpailijoitaan tehokkaampia ja innovatiivisempia. He kykenevät hyödyntämään ulkoista dataa tehokkaammin omassa päätöksenteossaan. Dataekosysteemien hyödyntäminen vaatii organisaatiolta ja sen datakulttuurilta paljon mutta samalla niiden mahdollistama liiketoiminnan arvo on moninainen ja mittaamaton.

 

Tästä Expert-seminaarista saat ideoita ja opit parhaita käytäntöjä, miten datalukutaitoa ja datakulttuuria kannattaa organisaatiossa kehittää. Tapahtuma sopii liiketoimintapäättäjille, tiiminvetäjille, asiakashallinnasta ja markkinoinnista vastaaville sekä muille asiantuntijatyötä tekeville - kaikille, jotka ovat tekemisissä datan kanssa.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 03.03.2022
Kaupunki: Online
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 1.2.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä