Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Critical Communications World 2023

23.05.2023 Helsinki

TapahtumaHelsingissä järjestettävä Critical Communications World 2023 -tapahtuma kokoaa yhteen tehtävä- ja liiketoimintakriittiset loppukäyttäjät sekä valmistajat ja toimittajat.

Business Finlandin Digital Trust Finland -ohjelma on mukana Critical Communications World 2023 -tapahtumassa yhteisellä osastolla Suomen kriittisen kommunikaation ekosysteemin kanssa.

Suomi arvostaa läpinäkyvää, modernia ja vakaata yhteiskuntaa, jossa kansalaiset ovat onnellisia ja tuntevat olonsa turvalliseksi. Yleisen turvallisuuden osaaminen ja tehokas kriittinen viestintä edellyttävät yhteistyötä ja luottamuksen rakentamista sekä huippuluokan ratkaisuja ja palveluja.

Lue lisää Digital Trust Finland -ohjelmasta

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 23.05.2023
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Messukeskus
Lisätty: 26.4.2023

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä