Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

CIO Agenda 2020+ -verkkotyöpaja, 3rd edition

09.09.2020 Webinaari

TapahtumaKaikkiaan 89 suomalaista CIO:ta yhdessä ICT Leaders Finland ry:n jäsenten ja ystävien kanssa on pitänyt yhteensä 174 asiaa tärkeänä itselleen CIO:n työssä. Niistä valitsimme Delphi-kyselyn ja sen täydennyksen avulla 32 asiaa kaikkein tärkeimmiksi CIOjen työlle. Olemme kuvanneet kunkin 32 asian omille korteilleen kahdessa työpajassa. Tavoitteemme on työstää kortteja hyödyntäen suomenkielinen kirja vastauksena Suomessa laajasti koettuun tarpeeseen tukea tietohallintojohtajia ja edistää IT:n ja digitaalisen liiketoiminnan johtamista. Kirjan työnimenä tällä hetkellä on “Miksi IT:tä pitää johtaa ja miten se tehdään - tosielämän kertomuksia hyvistä IT:n johtamisen käytännöistä ja tapahtumista”.  Kuten työnimestä ilmenee näkemyksemme on, että IT:n johtaminen vaihtelee tilanteen, organisaation, ihmisten, prosessien, teknologioiden ja muiden tekijöiden mukaan.

CIO Agenda 2020+:n työstön kolmas työpaja pidetään 9.9.2020 klo 17.00-19.00 etätyöpajana.

Aloitamme tapahtuman Valmetin CIO:n Janne Puustisen henkilökohtaisia näkemyksiä valottavalla puheenvuorolla IT:n johtamisesta etenkin Valmetissa. Janne Puustinen sai CIO of the year tunnustuksen vuonna 2019. Hänelle vuoden 2019 marraskuussa olleen CIO-illan päivämäärä ei sopinut, joten siirsimme esityksen tähän tilaisuuteen. Janne valittiin ICT Leaders Finland ry:n hallitukseen talvella 2020. Jannen puheenvuoron jälkeisessä tapahtuman työpajaosuudessa jatkamme CIO:n työlle tärkeiden aiheiden työstöä ILF:n hallitusten jäsenten toimiessa pienryhmien fasilitaattoreina. Työpaja purkuineen kestää tunnin ja 30 minuuttia.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 09.09.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 11.8.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä