Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

CGI On Air with Pride 2021

23.06.2021 Webinaari

TapahtumaCGI on koronavuoden aikana järjestänyt henkilöstölleen useita nettiradiolähetyksiä, jotka ovat koonneet ympäri Suomea työskentelevän henkilöstön yhteisten teemojen äärelle.

Pride-viikon kunniaksi CGI järjestää ensimmäistä kertaa kaikille avoimen radiolähetyksen, jossa keskustellaan yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon tukemisesta työyhteisössä sekä IT-alan roolista yhteiskunnan monimuotoisuuden edistämisessä. 

Toimittajat Susani Mahadura ja Olli-Pekka Kursi juontavat lähetyksen, jonka ohjelmassa on keskustelujen ja live-esiintymisten lisäksi Pride-fiiliksen nostattavaa musiikkia, kisailua ja yllätyksiä! Huomioithan aikatauluissa live-lähetyksen taian.

12.00 Lähetys alkaa! Livenä Yeboyah

12.35 Mikä on Pride-viikon merkitys vuonna 2021?

13.15 Muotoilu muuttaa maailmaa

14.00 Towards a more inclusive city and society

15.00 Vähemmistöstressi – mitä se on ja mitkä arkipäivän tilanteet sitä voimistavat?

15.40 Live-musiikkia: Jesse Markin

Kuuntele nettiradiolähetys keskiviikkona 23.6. klo 12-16 ja osallistu lähetykseen chatin kautta! Pääset lähetykseen CGI On Air with Pride -tapahtumasivun kautta, jossa voit myös esittää oman biisitoiveesi lähetykseen. 

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 23.06.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 14.6.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä