Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ATK-kerho: Digitaaliset työkalut työelämään 1

20.01.2022 Joensuu

TapahtumaDigitaalisia työkaluja kehitellään jatkuvasti. Muuttuvat työkalut ja uudet ohjelmistot saattavat pelottaa, mutta huoli pois! Työkalut on suunniteltu helpottamaan työarkea ja ovat lopulta helposti omaksuttavissa. Mitä kaikkea työarjessa voisi automatisoida, voisimmeko jopa itse kehittää olemassa olevia työkaluja tai innovoida uutta?

Tässä tapahtumassa tutustumme muutamiin arkisiin työkaluihin, rohkaistumme kokeilemaan ja opettelemme uudistuvien työkalujen käyttöä.

Aamun aikana esiteltävät ohjelmistot ovat vain esimerkkejä ja omassa työssäni käyttämiä. Tarkoitus ei ole ottaa käyttöön työkaluja, joita ei oikeasti tarvitse työssään. Esimerkkien myötä on mahdollisuus pohtia omaa suhdettaan niihin sekä mahdollisesti uudistaa omaa työn tekemistään.

Tapahtumassa käydään lyhyesti läpi työkaluja ja kokeillaan joitain toimintoja. Tämän lisäksi keskustellaan digitaalisista työympäristöistä ja omaan tarpeeseen sopivien työkalujen löytämisestä sekä kehittämisestä.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 20.01.2022
Kaupunki: Joensuu
Lisätty: 10.1.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä