Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ammattimainen tuoteomistajuus menestystekijänä

24.03.2022 Online Webinaari

TapahtumaDigitalisaatio lisää ja kiihdyttää tuotekehityshankkeita, joita yhä useammin tehdään ketterän kehityksen menetelmin. Tuoteomistaja on noussut tuotekehityksen avainrooliin. Tuoteomistajan rooli on haastava edellyttäessään sekä teknistä että liiketoiminnallista osaamista. Tuoteomistajalta pitää löytyä tekninen tietämys kehitettävästä tuotteesta, projektinhallinnalliset ja kaupalliset taidot sekä hyvä ketteryyden tunteminen. Tästä huolimatta tuoteomistajan rooli on jäänyt liian vähälle huomiolle eikä roolin merkitystä tuotekehityksen onnistumiseen ymmärretä riittävästi.

 

Millaisia tehtäviä tuoteomistajalle kuuluu ja millaisia ominaisuuksia tuoteomistajalta vaaditaan. Oikean tuoteomistajan valinnan jälkeen tuoteomistajalle pitää luoda edellytykset tehtävän hoitamiseen. Miten siis varmistetaan, että tuoteomistajalla on riittävä osaaminen, organisaation tuki ja työkalut onnistua. Tule kuulemaan miten ammattimainen tuoteomistajuus on yrityksen menestystekijä.

  

Tutustu mielenkiintoiseen seminaariohjelmaan ja varaa paikkasi!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 24.03.2022
Kaupunki: Online
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 1.2.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä