Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Amazoniin! Tampere

31.10.2019 Tampere
Tapahtuma

Ohjelma & aikataulu:

  • Klo 8.00 Aamiainen
  • Klo 8.30-11.00 Opi hyödyntämään Amazonia jakelukanavana / Jonne Välilä

Kaikki tietävät jo, että Amazon dominoi länsimaista verkkokauppaa. Se on jättiläinen, joka kasvattaa markkinaosuuksiaan ja -alueitaan, mutta voiko suomalainen yritys saada osansa Amazonin satojen miljardien markkinasta? Mitä kansainvälisen Amazon-myynnin aloittaminen vaatii ja voiko niin kilpaillussa markkinassa menestyä?

Osallistu koulutukseen, jossa miehemme pelin sisältä, Amazoniin.fi-palvelun perustaja Jonne Välilä, avaa Amazonin saloja yli 50.000 myydyn tuotteen kokemuksella.

Koulutuksessa opitaan konkreettisten esimerkkien kautta, että miten Amazonin maailmanvalloituksesta voi saada vauhtia omaan bisnekseen.

Koulutuksen jälkeen osallistujien mahdollinen uhkakuva Amazonista on kääntynyt mahdollisuudeksi ja käteen on jäänyt erilaisia mahdollisia etenemistapoja.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 31.10.2019
Kaupunki: Tampere
Paikka: Kokouskeskus Puistotorni, Tampere
Lisätty: 4.10.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä